MALZEMELER 1- 3 Orta boy patates 2- 100 gr kadar tereyağ 3- 100 gr kadar kaşar peyniri 4- 400 gr tavuk göğsü 5- 2 Yumurta sarısı 6- Bir paket pane harcı 7- Tuz 8- Patatesi haşlamak için su 9- Taukları kızartmak için sıvı yağ 2 aşamalı yemeğimize önce patates içerikli bölümden başlıyoruz. Patatesleri size kolay gelen şekilde haşlayabilirsiniz, ben düdüklü tencerede 10 dk haşladım. Haşlanan patateslerimizi ezdikten ya da rendeledikten sonra içine tereyağı ve tuzunu ekleyip karıştırıyoruz, tereyağ eridikten sonra kaşar peyniri ekleyip eriyinceye kadar karıştırıyoruz. Sıcak kalması için ağzı kapalı bir kapta saklaybilirsiniz. Tavuklu bölüme geçiyoruz. Ben Knor' un pane harcını kullandım siz istediğiniz markayı kullanabilirsiniz. Tavukları kuşbaşı doğruyoruz. Önce yumuta sarısına, sonra da pane harcına bulayarak bol yağda kızartıyoruz. Sonra ikisini yukarıda görüldüğü şekilde servis ediyoruz. Ben servis ederken üzerine yeşil zeytin, mısır ve acı sos kullandım. Sizde...
Yorumlar
Yorum Gönder